ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Enes Demir Ortaokulu

Big Worlds Of Small Entrepreneurs E- Twinning Projemiz

08-04-2022

Proje hakkında

In an environment where skills-based problems arise with technological developments; It is deemed necessary as a result of the researches that entrepreneurship education should be gained in primary education.
It is necessary to make changes in order to achieve rational, inclusive and sustainable growth,to create a workforce equipped with the skills required by the markets,to increase the quality of work.
It is aimed to raise awareness about entrepreneurship and to exchange ideas with good examples.

Teknoloji ile beceri temelli sorunların çıktığı bir ortamda; girişimcilik eğitiminin ilköğretim dönemlerinde kazandırılması gerektiği yapılan araştırmalar sonucu gerekli görülmektedir.
Akılcı,kapsayıcı ve sürdürülebilir büyümenin gerçekleştirilmesi,piyasaların öngördüğü becerilerle donatılmış iş gücünün oluşturulması,iş kalitesinin arttırılması için değişiklikler yapmak gereklidir.
Girişimcilik ile ilgili farkındalık arttırmak,iyi örneklerle fikir alışverişi gerçekleştirmek hedeflenmektedir

HEDEFLER

- With entrepreneurship education, to increase the awareness of our students to take initiative and to plan their future, to facilitate their integration into business life.
- Increasing the career optimism rate of our students during the project process

Our project; It aims to shape the entrepreneurship of students, to prepare them for the labor market, to perceive and evaluate career opportunities, to convey knowledge, to motivate and inspire.

- Girişimcilik eğitimi ile öğrencilerimizin inisiyatif alma ve geleceklerini planlama bilincini artırmak, iş hayatına entegrasyonlarını kolaylaştırmak.
- Proje sürecinde öğrencilerimizin kariyer iyimserlik oranını arttırmak
Projemiz; öğrencilerin girişimciliğini şekillendirmek, onları işgücü piyasasına hazırlamayı, kariyer fırsatlarını algılamayı ve değerlendirmeyi, bilgiyi aktarmayı, motive etmeyi ve ilham vermeyi amaçlamaktadır.

NOT: E-Twinning projemiz Erasmus+ projelerimize paralel yürütülmektedir.

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 16.02.2024 10:34 - Görüntülenme: 298